Допрем'єрний показ нового фільму Педро Альмодовара «Паралельні матері» з Пенелопою Крус

Допрем'єрний показ «Паралельні матері»
13 грудня у столичному кінотеатрі Multiplex ЦУМ відбувся ексклюзивний допрем'єрний показ нового фільму Педро Альмодовара “Паралельні матері” з лауреаткою премії “Оскар” Пенелопою Крус у головній ролі.

Восьма спільна картина Альмодовара та Крус у вересні відкривала кінофестиваль у Венеції, де головна муза іспанського гранд-режисера здобула свій перший Кубок Вольпі за найкращу жіночу роль. “Паралельні матері” розповідають історію Дженіс – успішного фотографа, яка готується стати матір'ю та випадково знайомиться з Анною – вагітною студенткою зі складними стосунками всередині сім'ї. Дві материнські долі міцно переплітаються не тільки одна з одною, а й із минулим Іспанії, яке прямо впливає на долі жінок сьогодні.

Першими у Києві “Паралельних матерів” змогли оцінити Аліна Паш, Дмитро та Ольга Шурови, Анастасія Даугуле, Жан Гріцфельдт, Олена Бурба, Фаїна Тедєєва, Віталій та Олена Реви, Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук, Серж Смолін, Олімпія Вайтмустаж, Дар'я Коломієць та інші.

За іронією долі цього ж дня “Паралельні матері” отримали дві номінації на “Золотий глобус” за найкращий іноземний фільм та найкращий саундтрек, а у широкий прокат в Україні картина Альмодовара виходить на початку наступного року.

Фото: Михайло Лопатюк

Ейфель
Попередній матеріал

Париж, я люблю тебе: допрем'єрний показ найромантичнішого байопіка 2021 року — «Ейфель»

Кібер Санта. Інший вимір
Наступний матеріал

Джамала, Фагот, Наталія Холоденко: зірки з дітьми на прем'єрі шоу "Кібер Санта. Інший вимір"

Новини партнерів